Više o nama

Ljepota je u detaljima. Otok Vis zasigurno potvrđuje tu tvrdnju. Zapanjujuća panorama s Huma i beskrajno plavetnilo mora između kojih se smjestio niz otočića viškog arhipelaga, s prekrasnim plažama, špiljama u kojima će Vas koloristički efekti plavih i zelenih boja ostaviti bez daha i ostati Vam duboko urezani u sjećanje. Uživat ćete u otkrivanju pojedinih detalja koji tvore savršenu cjelinu.

Mjesto Rukavac nalazi se na južnoj strani otoka Visa. Tipično dalmatinsko ribarsko mjesto, danas je jedno od najistaknutijih turističkih destinacija na otoku Visu. Od grada Visa udaljeno je 10 km. Na uvalu Rukavac nadovezuje se poznata plaža „Srebrna“, prirodna, šljunčana plaža koja spada u najljepše plaže Dalmacije. Ispred uvale Rukavac smjestilo se nekoliko manjih otočića kao što su Ravnik i Budikovac. Na otočiću Ravnik nalazi se Zelena špilja. Ime je dobila po neobičnom zelenom svjetlu koje se oslikava u moru a dopire iz otvora na svodu špilje. U špilju se ulazi brodićem. U starom dijelu Rukavca nalazi se tradicionalni dalmatinski restoran „Dalmatino“ koji nudi ribu propremljenu na starinski dalmatinski način. U neposrednoj blizini nalaze se dva objekta seoskog turizma „Ferol“ i „Postrožje“. Gosti željni uživanja u svježoj morskoj ribi mogu je kupiti izravno s ribarskih brodova koji svakodnevno pristaju u luci Rukavac.

Villa Perla opremljena je najsuvremenijom opremom. Sastoji se od pet odvojenih apartmana koji gostima pruzaju potpunu intimu. Svi apartmani su klimatizirani. Kuća posjeduje vlastiti spremnik vode i vlastita parkirna mjesta.

Gosti koji danju žele uživati u prekrasnim plažama, kristalno čistom moru, netaknutoj prirodi a večer žele provesti u druženju na terasama naših ugodnih apartmana, došli su na pravo mjesto.